Auto Draft

Jag tycker att det är så bra att alla får lära sig första hjälpen i skolan. Det är en av de där få grejerna som man får lära sig som man verkligen har riktigt bra användning för. Dessutom så kommer man ju ihåg exakt vad det var man lärde sig, jag tycker att det är så himla häftigt. De gjorde det bra, i alla fall i min skola för det är ju inte så att jag kommer ihåg så mycket annat som man lärde sig men jag kommer verkligen ihåg just första hjälpen och hjärt och lungräddningen riktigt bra. Om det var någon som behövde hjälp nu så skulle jag absolut kunna utföra den rutinen som man gör utan några större problem, det var i och för sig ganska länge sedan som man gjorde det men det känns ändå som man verkligen kommer ihåg det.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>